Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1000g1700kcal100g100g100g1g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 280g136kcal3.3g26.5g0.5g4.5g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 600g120kcal4.1g18g0.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g6891kcal309.6g697g308.2g114g
Valittu annoskoko5840g3445kcal154.8g348.5g154.1g57g
Annoskoko puolitettuna2920g1723kcal77.4g174.3g77.1g28.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174