Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka521g3754kcal5.2g5.2g417.1g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1003g642kcal110.3g40.1g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g481kcal0g120.3g0g0g
Mansikka 2006g933kcal10g168.5g4g38.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g963g3870kcal77g587.2g163.6g35.6g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g802g1685kcal24.1g40.1g160.4g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g401g2118kcal36.9g240.7g108.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g27134kcal568.2g2404.2g1710.8g147.4g
Valittu annoskoko5840g13567kcal284.1g1202.1g855.4g73.7g
Annoskoko puolitettuna2920g6783kcal142.1g601.1g427.7g36.9g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316