Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis200g224kcal43.9g0g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz18g18kcal0.2g4.2g0g0.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka7.5g25kcal0.7g0.6g2.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 324g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g749kcal94g34.2g27.4g2.4g
Valittu annoskoko585g375kcal47g17.1g13.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna293g187kcal23.5g8.6g6.9g0.6g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859