Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Herkkusieni säilyke 62g11kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g44kcal1.7g8.5g0.3g0.5g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6.2g21kcal0.3g0.9g1.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 94g279kcal17.4g2.3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g854kcal44.4g36.6g57.4g8.6g
Valittu annoskoko585g427kcal22.2g18.3g28.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna292g214kcal11.1g9.2g14.4g2.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038