Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g150g222kcal30.4g2.6g9.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)75g206kcal12g0.7g17.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)30g9kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1343kcal92.8g57g80.8g5.2g
Valittu annoskoko585g672kcal46.4g28.5g40.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna293g336kcal23.2g14.3g20.2g1.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772