Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 253g76kcal2.4g12.9g0.5g5.1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka225g378kcal45g0g22.5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g56g169kcal2.2g3.4g16.3g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)23g63kcal3.1g0.9g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1387kcal106.2g37g89.2g11.2g
Valittu annoskoko585g693kcal53.1g18.5g44.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna293g347kcal26.6g9.3g22.3g2.8g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242