Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 439g129kcal4.5g20.5g1.4g8g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1194kcal14.4g48.8g99.8g17g
Valittu annoskoko585g597kcal7.2g24.4g49.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna293g299kcal3.6g12.2g25g4.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768