Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 169g374kcal29.5g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 138g48kcal6.4g2.7g0.4g3.4g
Pekoni, paistettu 48g246kcal7.9g0g24.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g141g155kcal3.2g4.4g14.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g73g190kcal19.7g0g12.4g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2049kcal134.4g17.8g159.8g8.6g
Valittu annoskoko585g1025kcal67.2g8.9g79.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna293g512kcal33.6g4.5g40g2.2g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390