Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g94g131kcal2.8g1.9g12.2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g27g69kcal4.6g0.5g5.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1635kcal145g21.4g104.6g4.2g
Valittu annoskoko585g817kcal72.5g10.7g52.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna293g409kcal36.3g5.4g26.2g1.1g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339