Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g419g604kcal92.2g0g25.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g75g90kcal1.7g3.6g7.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g75g82kcal1.7g3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1733kcal192g16g98.4g2g
Valittu annoskoko585g867kcal96g8g49.2g1g
Annoskoko puolitettuna293g433kcal48g4g24.6g0.5g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691