Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.9g3g2.4g1g
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g113g11kcal1.2g1.1g0.2g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g79g199kcal12.6g1.3g15.8g0g
Basilika, tuore56g23kcal1.7g2.8g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g691kcal37g39.6g39.4g17.8g
Valittu annoskoko585g345kcal18.5g19.8g19.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna293g173kcal9.3g9.9g9.9g4.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059