Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2100g6731kcal562.2g0g502.7g0g
Maissi jyvät 2400g3450kcal67.4g614.4g57.6g88.8g
Kesäkurpitsa900g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g450g1260kcal85.5g0.1g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11700g23186kcal1437.4g1274g1329.4g190.2g
Valittu annoskoko5850g11593kcal718.7g637g664.7g95.1g
Annoskoko puolitettuna2925g5797kcal359.4g318.5g332.4g47.6g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729