Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2668g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g800g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Porkkana 534g174kcal3.3g29.7g1.1g13.6g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl80g60kcal3.2g6.4g2.4g0.1g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)800g880kcal184.1g0g16.8g0g
Paprika punainen 267g78kcal2.5g12g1.1g5.1g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g3558kcal424.2g243.2g75.6g106.2g
Valittu annoskoko5856g1779kcal212.1g121.6g37.8g53.1g
Annoskoko puolitettuna2928g889kcal106.1g60.8g18.9g26.6g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409