Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)90g90kcal6.8g15.3g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Tomaatti, tuore751g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Sieni tatti, hapero 451g125kcal8.2g13.1g2.3g8.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g2429kcal68.4g231g134.6g81.2g
Valittu annoskoko5856g1215kcal34.2g115.5g67.3g40.6g
Annoskoko puolitettuna2928g607kcal17.1g57.8g33.7g20.3g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711