Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2400g703kcal22.6g108g9.6g45.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2400g7692kcal642.5g0g574.6g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)270g189kcal29.7g6.8g4.1g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g17549kcal1402g286g1182g112.4g
Valittu annoskoko5856g8775kcal701g143g591g56.2g
Annoskoko puolitettuna2928g4387kcal350.5g71.5g295.5g28.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490