Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1599g1758kcal287.7g28.8g52.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1066g266kcal13.9g44.8g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Valkosipuli 320g346kcal25.3g52.1g1.9g6.7g
Rypsiöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 43g130kcal4g5.8g10g0.7g
Suolapähkinä 16g95kcal4g1.6g8g1.2g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1599g2142kcal92.2g388g21.4g54.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g11152kcal866g1085g354.4g146g
Valittu annoskoko5856g5576kcal433g542.5g177.2g73g
Annoskoko puolitettuna2928g2788kcal216.5g271.3g88.6g36.5g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612