Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1845g1753kcal129.2g276.8g18.5g147.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1604g5455kcal224.6g0g497.4g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1284g257kcal32.1g15.4g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g167kcal12.7g26.2g1g3.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1324kcal8g12g140.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g19478kcal826.6g707.8g1473.8g318g
Valittu annoskoko5856g9739kcal413.3g353.9g736.9g159g
Annoskoko puolitettuna2928g4870kcal206.7g177g368.5g79.5g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701