Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1920g10944kcal437.8g374.4g952.3g115.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti480g2722kcal117.6g66.7g220.3g0g
Saksanpähkinä 288g1959kcal42.3g9.5g187.8g45.8g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g480g1795kcal110.4g0g148.8g134.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g288g29kcal4.3g0g1.7g244.8g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g34897kcal1424.8g901.2g3021.8g1080.4g
Valittu annoskoko5856g17449kcal712.4g450.6g1510.9g540.2g
Annoskoko puolitettuna2928g8724kcal356.2g225.3g755.5g270.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200