Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1280g1779kcal243.2g0g89.6g0g
Makaroni ( tumma Torino )1280g4480kcal230.4g755.2g49.9g76.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss480g1488kcal115.2g3.8g110.4g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)640g448kcal76.8g19.2g6.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi320g32kcal4.8g4.8g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g32g234kcal0.3g0.3g25.6g0g
Rypsiöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Vehnäjauho, sunnuntai96g336kcal11.5g68.2g2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g18931kcal1373.8g1714.8g704.2g183.4g
Valittu annoskoko5856g9466kcal686.9g857.4g352.1g91.7g
Annoskoko puolitettuna2928g4733kcal343.5g428.7g176.1g45.9g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611