Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus40g128kcal4.8g0.2g12g0g
Herne 999g689kcal50.6g93.5g4g31g
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1770kcal139.9g0g135.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g5174kcal390.6g187.4g303.8g62g
Valittu annoskoko5856g2587kcal195.3g93.7g151.9g31g
Annoskoko puolitettuna2928g1294kcal97.7g46.9g76g15.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061