Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g73g204kcal13.8g0g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g219g125kcal3.1g27.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g677kcal34.4g55g34.4g0.2g
Valittu annoskoko586g339kcal17.2g27.5g17.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna293g169kcal8.6g13.8g8.6g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250