Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix4.4g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 117g89kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g15g2kcal0.1g0.4g0g0g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g489kcal31.2g50.2g15.8g7.8g
Valittu annoskoko586g244kcal15.6g25.1g7.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna293g122kcal7.8g12.6g4g2g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619