Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton88g94kcal20.2g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juuriselleri 6.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka63g22kcal1.7g2.9g0.6g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.5g5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1173g514kcal52.6g53.4g9.4g6.8g
Valittu annoskoko586g257kcal26.3g26.7g4.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna293g129kcal13.2g13.4g2.4g1.7g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095