Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kukkakaali, tuore75g15kcal1.4g1.7g0.2g1.4g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g328kcal26.8g23.6g13.2g9.6g
Valittu annoskoko587g164kcal13.4g11.8g6.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna293g82kcal6.7g5.9g3.3g2.4g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876