Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1000g2820kcal179g635g9g100g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia800g1120kcal136g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g8080kcal639.6g1271.2g163.6g200g
Valittu annoskoko5860g4040kcal319.8g635.6g81.8g100g
Annoskoko puolitettuna2930g2020kcal159.9g317.8g40.9g50g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128