Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1250g2124kcal249.9g0g124.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1250g4248kcal287.4g662.2g46.2g75g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1999g677kcal61.2g98g2g0g
Ketsuppi, Felix125g113kcal1.2g26.2g0.6g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g250g700kcal47.5g0.2g55g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g450kcal35g2.5g33.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g376kcal33g0.8g27g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g18038kcal1455.8g1706.6g582g172.8g
Valittu annoskoko5860g9019kcal727.9g853.3g291g86.4g
Annoskoko puolitettuna2930g4509kcal364g426.7g145.5g43.2g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649