Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 50g165kcal0.3g40.5g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix100g90kcal1g21g0.5g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore100g25kcal0g9g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2504g751kcal25g150.3g5g25g
Silakkafilee 3005g4319kcal480.8g0g267.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g10746kcal1019.8g443g547.2g53.4g
Valittu annoskoko5860g5373kcal509.9g221.5g273.6g26.7g
Annoskoko puolitettuna2930g2687kcal255g110.8g136.8g13.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092