Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl60g528kcal0g0g60g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)960g1286kcal192g0g57.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1000kcal56g13.6g80g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2000g820kcal28g162g6g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1200g780kcal19.2g180g1.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1000g1500kcal16g35g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g13173kcal713.6g781.2g815.2g0g
Valittu annoskoko5860g6586kcal356.8g390.6g407.6g0g
Annoskoko puolitettuna2930g3293kcal178.4g195.3g203.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267