Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1400g1078kcal238g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Vesi, vesijohtovesi 2334g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl467g794kcal84g6.5g46.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g32g279kcal0g0g31.5g0g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11732g5662kcal684g288.6g190.4g48.8g
Valittu annoskoko5866g2831kcal342g144.3g95.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna2933g1416kcal171g72.2g47.6g12.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353