Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g2099g7346kcal272.9g1448.3g52.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1499g495kcal49.5g73.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 555g1053kcal150.4g0g49.9g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]555g666kcal66.6g11.1g38.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g300g1163kcal98.9g0g85.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Polar-juusto 15%300g780kcal93g0g45g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g135g184kcal1.1g42.9g0.4g0g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.5g5.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g25636kcal1497.2g3320.8g702g14.4g
Valittu annoskoko5868g12818kcal748.6g1660.4g351g7.2g
Annoskoko puolitettuna2934g6409kcal374.3g830.2g175.5g3.6g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547