Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1499g2024kcal254.9g7.5g107.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g135g985kcal1.3g1.3g107.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g630g2204kcal44.7g503.7g4.4g0g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g92kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow600g480kcal25.2g78g5.4g18.6g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2039kcal12g18g209.9g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g75g19kcal0.3g6.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g15898kcal689.8g1274.4g889.8g45.2g
Valittu annoskoko5868g7949kcal344.9g637.2g444.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna2934g3975kcal172.5g318.6g222.5g11.3g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524