Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g321g241kcal6.1g51.3g0.6g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g64g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g144g329kcal17.3g3.8g27.4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lanttu 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g6.4g16kcal0.2g2.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g1235kcal49.2g128.2g57.4g11.2g
Valittu annoskoko587g617kcal24.6g64.1g28.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna294g309kcal12.3g32.1g14.4g2.8g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219