Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 25g36kcal0.8g7.9g0.1g0.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 188g257kcal41.2g0g10.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g63g22kcal1.1g4g0.1g2g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g776kcal91.4g51.4g22.4g14.8g
Valittu annoskoko588g388kcal45.7g25.7g11.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna294g194kcal22.9g12.9g5.6g3.7g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612