Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 267g184kcal13.5g25g1.1g8.3g
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Parsakaali brokkoli 534g187kcal24.7g10.4g1.6g13.3g
Peruna, keskikokoinen 60g801g480kcal12g104.1g0.8g7.2g
Pestokastike, yrttikastike 200g978kcal16.4g2.8g100g8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1201g1561kcal216.2g26.4g73.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g7590kcal569.8g352.8g434.2g81.4g
Valittu annoskoko5872g3795kcal284.9g176.4g217.1g40.7g
Annoskoko puolitettuna2936g1898kcal142.5g88.2g108.6g20.4g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794