Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3200g6250kcal598.1g0g432g0g
Amerikansekoitus, Apetit960g269kcal17.3g43.2g1.9g23g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g192g538kcal36.5g0g42.2g0g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl640g2176kcal12.8g19.2g224g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit800g1040kcal24g16g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g20581kcal1379.6g159.6g1609.2g49.8g
Valittu annoskoko5872g10291kcal689.8g79.8g804.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna2936g5145kcal344.9g39.9g402.3g12.5g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531