Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Sipulikuutiot rainbow40g4kcal0.6g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa1000g800kcal45g130g10g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa600g1800kcal138g0g138g0g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g7557kcal447g651.6g335.6g44.8g
Valittu annoskoko5872g3778kcal223.5g325.8g167.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna2936g1889kcal111.8g162.9g83.9g11.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511