Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4000g4480kcal880g0g120g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g880g1258kcal110g2.6g90.6g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g14282kcal2003.8g83.2g684.6g27.2g
Valittu annoskoko5872g7141kcal1001.9g41.6g342.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna2936g3571kcal501g20.8g171.2g6.8g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756