Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 424g605kcal53g1.3g43.4g0g
Maito, Ykkös2666g1093kcal88g127.9g26.7g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1000g3498kcal134.9g655.7g29g60g
Ruokaöljy keskiarvo 37g330kcal0g0g37.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 379g124kcal2.3g21g0.8g9.7g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g1066g1365kcal158.9g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g14182kcal881.6g1639.2g467.6g149g
Valittu annoskoko5872g7091kcal440.8g819.6g233.8g74.5g
Annoskoko puolitettuna2936g3546kcal220.4g409.8g116.9g37.3g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651