Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 11g8kcal1.4g0.1g0g0.7g
Voi ingman21g154kcal0g0g17.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 111g382kcal11.3g77.9g1.3g3.9g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g223g746kcal26.7g147g5.3g18.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2622kcal78.8g460.2g47.4g45.8g
Valittu annoskoko588g1311kcal39.4g230.1g23.7g22.9g
Annoskoko puolitettuna294g656kcal19.7g115.1g11.9g11.5g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565