Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 283g972kcal28.9g198.3g3.4g9.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.5g12kcal0.3g2.5g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 44g310kcal0.3g0.2g34.9g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa22g65kcal5g0g5g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g174g87kcal5.2g7g4.4g0g
Ruohosipuli, tuore8.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g3033kcal91.6g416.8g105.4g20g
Valittu annoskoko588g1517kcal45.8g208.4g52.7g10g
Annoskoko puolitettuna294g758kcal22.9g104.2g26.4g5g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238