Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha337g560kcal64.1g0g33.7g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 96g62kcal3.1g4.6g3.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g15g39kcal1.2g7.4g0.1g1.9g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)19g39kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 72g91kcal8g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1611kcal154.2g48.6g87.6g5.2g
Valittu annoskoko588g805kcal77.1g24.3g43.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna294g403kcal38.6g12.2g21.9g1.3g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905