Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 351g394kcal74.2g0g10.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Punaviini 53g37kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g5.3g5.8kcal0.3g1.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.5g7.2kcal0.3g0.4g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1040kcal155.4g30.6g22.8g7.6g
Valittu annoskoko588g520kcal77.7g15.3g11.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna294g260kcal38.9g7.7g5.7g1.9g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890