Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2150g1290kcal32.3g279.5g2.2g19.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 2000g3256kcal560.4g0g110.8g0g
Porkkana 675g221kcal4.2g37.5g1.3g17.2g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Lanttu 550g159kcal5.5g25.3g1.6g9.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala55g154kcal11g2.7g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g10401kcal1238.4g733.2g255.6g108.2g
Valittu annoskoko5880g5201kcal619.2g366.6g127.8g54.1g
Annoskoko puolitettuna2940g2600kcal309.6g183.3g63.9g27.1g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301