Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4480g2688kcal67.2g582.4g4.5g40.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1225g404kcal40.4g60g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g70g224kcal0g2.1g26.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g6730kcal220.8g1300.2g66.4g84.8g
Valittu annoskoko5880g3365kcal110.4g650.1g33.2g42.4g
Annoskoko puolitettuna2940g1683kcal55.2g325.1g16.6g21.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105