Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino875g2975kcal201.2g463.7g32.4g52.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1400g910kcal182g28g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g368g154kcal36g1.5g0.4g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g88g24kcal1.1g4.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g12774kcal1372.6g994.8g354.4g106.2g
Valittu annoskoko5880g6387kcal686.3g497.4g177.2g53.1g
Annoskoko puolitettuna2940g3194kcal343.2g248.7g88.6g26.6g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930