Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1400g1066kcal26.3g217g2.8g14g
Maissi, pakaste (Spar) 200g187g207kcal7.8g36.6g4.3g0g
Lihapulla 1kpl/15g700g1680kcal105g65.8g105g4.2g
Makaroni, tumma 560g2014kcal75.6g367.9g16.8g33g
Vesi2333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g52kcal1.7g1.3g4.3g0g
Turun sinappi, mieto75g142kcal3.7g20.9g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g10662kcal447.4g1491.2g277.8g132.8g
Valittu annoskoko5880g5331kcal223.7g745.6g138.9g66.4g
Annoskoko puolitettuna2940g2666kcal111.9g372.8g69.5g33.2g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735