NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1960g6664kcal113.7g1411.2g52.9g123.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)2800g5040kcal308g154g364g0g
Rypsiöljy Eldorado93g773kcal0g0g85.9g0g
Margariini 60%, kultarypsi 93g497kcal0.2g0.3g56g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen933g308kcal30.8g45.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g26563kcal905.4g3222.4g1117.6g247g
Valittu annoskoko5880g13281kcal452.7g1611.2g558.8g123.5g
Annoskoko puolitettuna2940g6641kcal226.4g805.6g279.4g61.8g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651