Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g280g76kcal3.6g13.4g0.3g4.8g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Pirkka luomu tomaattimurska3498g1049kcal49g227.4g17.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g630g1385kcal144.8g6.3g88.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 700g1590kcal97.9g11.9g125.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Spagetti 490g1603kcal49.9g325.2g5.4g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g13242kcal699g1188.8g663.8g44.6g
Valittu annoskoko5880g6621kcal349.5g594.4g331.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna2940g3311kcal174.8g297.2g166g11.2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304