Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1400g3052kcal137.2g562.8g25.2g117.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Salsa medium (Rainbow)933g233kcal10.3g40.1g1.9g14g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g933g190kcal5.6g35.5g2.8g13.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g187g261kcal5.6g7.5g22.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1120g2240kcal246.4g11.2g123.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g15771kcal1240.6g1332.2g575.8g295.8g
Valittu annoskoko5880g7886kcal620.3g666.1g287.9g147.9g
Annoskoko puolitettuna2940g3943kcal310.2g333.1g144g74g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225