Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3920g12564kcal1049.4g0g938.4g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g280g899kcal85.7g154g2.8g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g840g1428kcal16.8g13.4g144.5g5g
Kananmuna kuoreton 560g799kcal70g1.7g57.4g0g
Korppujauho 280g1025kcal29.4g209.7g2.9g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g33430kcal2502.6g757.6g2292g39.6g
Valittu annoskoko5880g16715kcal1251.3g378.8g1146g19.8g
Annoskoko puolitettuna2940g8358kcal625.7g189.4g573g9.9g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658